Blog

Nem látok a jövőbe, azonban pont azt a formavilágot tudom elképzelni egy jövőbeni modern nappaliba, amit ezek a kanapék hoznak. Némelyik darab egészen futurisztikus, még némelyik inkább visszafogottabb, de mindenképp időtálló divatot képvisel. De lássuk inkább, hogy miről is írok nektek:

Felújításnál vagy építkezésnél nagyon fontos a megfelelő burkolat kiválasztása. Általában mindenki valami igazán egyedit és különlegeset keres. A RAW DECOR lengyel gyártó termékei között többféle stílusú, igazán látványos kerámia mozaikok közül válogathatunk.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy egy kis fürdőszoba esetében nem beszélhetünk különleges és ötletes megoldásokról, pedig számos lehetőség van, amit alacsony költségvetés esetén is megvalósíthatunk.

Egy építkezés vagy akár egy felújítás is igen nagy fejtörést okozhat, legyen szó akár csak egy fürdőszobáról, konyháról, nem is beszélve egy egész lakás vagy ház esetéről. Nagyon sok esetben megkönnyíthetjük a saját és szakembereink munkáját is egy látványtervező/ lakberendező segítségével.