Gyönyörű mozaikot a falakra!

2019.11.12

 Felújításnál vagy építkezésnél nagyon fontos a megfelelő burkolat kiválasztása. Általában mindenki valami igazán egyedit és különlegeset keres. A RAW DECOR lengyel gyártó termékei között többféle stílusú, igazán látványos kerámia mozaikok közül válogathatunk.

Hova tehetjük ezeket a mozaikokat?
 
Mivel kerámia mozaikokról beszélünk, nyugodtan használhatjuk őket fürdőszobában: zuhanyzó padlójára, teljes padlófelület egyszínű vagy mintaszerű burkolására; kombinálva padlólappal, falfelület mintaszerű vagy egyszínű teljes burkolására, tükör köré, falfülkék kiemelésére, kombinálva falburkolatokkal. Ha elég bátrak vagyunk akár egy teljes pultot is feldobhatunk velük.

  Egy vagy többféle kerámia mozaik választásával igazán látványossá tehetjük konyhánkat is. A szekrények közötti rész egy meghatározó elem, így erre a részre tervezve gyönyörű lesz az összhatás. Egy termékcsaládon belül bátran keverhetjük a különböző mintákat. Így csodálatos végeredmény jöhet létre.
A bal oldali képen csillag alakú fekete és fehér mozaikok kombinálásával jött létre ez a szuper látvány. 

Tekintsd meg fotógalériánkat:

  További fotókat facebook oldalunkon találsz. Amennyiben beleszerettél bármelyik termékbe, vagy csak szeretnéd élőben megnézni őket: a mintadarabokért, információkért, árakkal, kedvezményekkel, rendeléssel kapcsolatban keress minket bátran; vagy írj nekünk e-mailt: