A JÖVŐ KANAPÉI

2019.11.26

    Nem látok a jövőbe, azonban pont azt a formavilágot tudom elképzelni egy jövőbeni modern nappaliba, amit ezek a kanapék hoznak. Némelyik darab egészen futurisztikus, még némelyik inkább visszafogottabb, de mindenképp időtálló divatot képvisel. De lássuk inkább, hogy miről is írok nektek:

  Amit egyáltalán nem kérdőjelezhetünk meg egyik darabnál sem, az a fantasztikus tervezés és kivitelezés. Azonnal meg akadt a szemem ezeken a gyönyörű darabokon, hiszen eleganciájukkal szinte mindenki figyelmét felkeltik. 

   A nagy meglepődés akkor következett, amikor volt szerencsém ki is próbálni őket. Bátran mondhatom, hogy mindegyik darab maximálisan kimeríti a kényelem fogalmát. A tervezésnél figyeltek a megfelelő ülő,- és fekvőrész kialakítására is, a lábemelő részek pedig még tovább fokozzák ezt az érzést.

Kínálatukban nagyon sokféle forma megtalálható; mind az 3-2-1, az "U" alakú és az "L" alakú kialakítás is. Ezek a kanapék elsődleges funkciójukon túl több kényelmi extrával is rendelkeznek: hiszen USB-s töltő csatlakozó, vagy Bluetooth-os hangtechnika is beépíthető. Számomra mégis leginkább a beépített polcok és világítások voltak különlegesek. A világítással egy esti filmezéshez remek hangulatot teremthetünk, míg a polcok/"asztalkák" helyet adhatnak egy-egy pohár finom bornak is.

Melyik kanapét válaszd, és hogy fog mutatni a nappalidban?
Terveztesd be előzetes egyeztetés után a kiválasztott darabot, hiszen utána méretre, a kiválasztott színekből (17 féle bőr és 25 féle szövet kombináció) készítik el neked. 

Lapozd át képgalériánkat, és szeress bele ebbe a lélegzetelállító formavilágba:

További fotókat facebook oldalunkon találsz. Amennyiben beleszerettél bármelyik termékbe, információkért, árakkal, rendeléssel kapcsolatban keress minket bátran; vagy írj nekünk e-mailt: