Panel fürdőszoba felújítása ötletesen? Igen!

2019.07.07

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy egy kis fürdőszoba esetében nem beszélhetünk különleges és ötletes megoldásokról, pedig számos lehetőség van, amit alacsony költségvetés esetén is megvalósíthatunk. 

1. Sok lakásban a kád vízellátását a mosdó csapjával oldották meg. Ennél sokkal esztétikusabb megoldás lehet, ha egy 10 cm-es gipszkarton falban elvezetjük a vízcsövet a kádhoz. 
Az elfalazásban beugrókat alakíthatunk ki, ezzel is hangulatosabbá téve a fürdőszobánkat.
Egy kis extrát jelenthet a falfülkékben elhelyezett led vagy akár spot világítás.

2.  Ne féljünk a zuhanyzó kialakításától, ha arra vágyunk. Egy kisebb elfalazással szintén megoldható a vízcsövek elvezetése. Célszerű íves kabint választanunk, hiszen amellett kényelmesebben elférünk.

3. Bátran játszunk a burkolatokkal. Ne féljünk kevés dekorcsempét, mozaikot, vagy több színt, esetleg eltérő felületű burkolatokat használni. Különleges hatást érhetünk el, ha váltogatjuk a burkolási magasságot is.

4. Ne ragaszkodjunk a megszokott világításhoz. Bátran térjünk el a mosdó feletti gömb alakú lámpától, kialakíthatunk akár a mennyezeten led-, vagy spot világítást, egyes esetekben akár egy kisebb csillár is remekül nézhet ki.